18 dingen die ik deed in 2018

posted in: Geen categorie | 0

Happy new year! Ik hoop dat ook jij het jaar hebt kunnen afsluiten met fijne feesten bij vrienden en familie. Oud en nieuw is het perfecte moment om eens terug te blikken op het voorbije jaar, en wat voor een rollercoaster was dat! Hier heb ik een kleine slideshow gemaakt met 18 belangrijke dingen die ik meegemaakt en gedaan heb in 2018, zowel in het tekenen als in het ‘echte’ leven. Ik kan zelf bijna niet geloven hoeveel er gebeurd is, en ik heb deze fotoreportage dan ook met plezier samen gesteld. Wil je graag meer weten over een bepaalde foto? Dan kan je gewoon doorklikken naar een pagina met wat meer uitleg.

 

  • Nieuwsgierige kat schilderij op klein canvas - Dagdromen op Doek
    1. Ik begon 2018 met mijn kleinste schildersdoeken ooit. Dit schilderijtje meet maar 7x7 cm.

 

Ik ben benieuwd wat 2019 zal brengen. Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *