Feeling so #Instafamous

posted in: Geen categorie | 0

 

Zoals jullie misschien al weten, ben ik een halfjaar geleden begonnen met een Instagram pagina. Daar deel ik foto’s van mijn schilderijen, schetsen en works-in-progress. En de laatste maand voel ik me helemaal beroemd!

Is het omdat ik de mijlpaal van 100 volgers heb bereikt? Nope, ook al is het natuurlijk wel heel fijn dat al die mensen geïnteresseerd zijn in wat ik doe. Is het omdat mijn schetsen voor het eerst gedeeld werden op een andere blog? Ook heel plezant, maar dat bedoel ik niet. Ik voel me helemaal Instafamous omdat ik voor het eerst in mijn leven geïnterviewd werd!

 

#BestNine2017: mijn negen meest populaire Instagram berichten van 2017

Op Instagram is het echt niet zo abnormaal dat onbekenden je volgen. Het is dan ook via deze weg dat ik dé vraag kreeg: of ik een kort interview wou geven over mijn kunstwerken. En dat in het Engels, want de vraag kwam van een Amerikaanse student die een essay moest schrijven én een presentatie geven over een kunstenaar. Ik ga eerlijk zijn, ik dacht eerst dat het een mopje was. En zelfs na het interview, met allemaal serieuze vragen over mijn werk en mijn inspiratie, kan ik soms nog moeilijk geloven dat er iemand een powerpoint presentatie heeft gegeven over mij. Maar blijkbaar viel het in de smaak, want mijn interviewer was de beste van de klas! Nu gewoon hopen dat mijn plotse beroemdheid niet te veel naar mijn kop stijgt ?

 

De opdrachten voor de powerpoint presentatie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *